Pristupačni dodaci za klub sto koji će osvežiti dnevnu sobu i dati joj luksuzan izgled

OSVEŽENJE DOMA
Male izmene u životnom prostoru doprinose boljoj energiji i raspoloženju. Trendovi koji su zavladali u uređivanju doma su čistih, nežnih boja i mogu ih priuštiti svi.

 

Dodaci za klub sto

Dnevni boravak u kući ili stanu je mesto okupljanja porodice, ispijanja jutarnje kafe ili mesto za gledanje omiljene serije. Pa zašto onda ne bismo uneli svežinu domu uz trendi trikove koji su zavladali u opremanju i uređenju doma. Umesto novina, podmetača za čaše ili činije za slatkiše predlažemo neke od svetskih trendova:

Uputstvo

  • Unikatne sveće - nov trend koji je stigao i kod nas su sveće u raznim oblicima, pa tako i u obliku ženskog tela. Malo ekstravagantniji izbor, ali zasigurno primećen.
  • Zanimljive vaze - umetnički detalji u domu daju prefinjen izgled dnevne sobe. Vaze sa cvećem u ovom obliku su namenjene više sa stolove koji se nalaze pored sofe zbog svog obima.
  • Osveživač vazduha - neizostavni deo svakog doma. Osveženje doma ovde ima dvostruko značenje. Pažljivo sa odabirom mirisa - cvetne note se preporučuju za proleće/leto, a mirisi poput vanile i cimeta se najbolje uklapaju za sezonu jesen/zima.
  • Pampas - možda već viđen detalj u domu, ali odiše pozitivnom energijom. Može se pronaći u cvećari. Važno: ne treba ga držati dugo u domu, jer postoji mogućnost od pojave moljaca.
  • Knjiga u ulozi podmetača - tvrde korice modne, kulinarske ili edukativne knjige koja će biti na dohvat ruke, a istovremeno biti nesvakidašnji detalj na stolu.
  • Skulptura - za ljubitelje istorije, mitologije, slikarstva, vajarstva i dr. umetnosti, keramičke, porcelanske ili drvene skulture raznih dezena i oblika potpuno će promeniti vaš dom. Ukoliko želite da istaknete ovaj detalj, birajte tamnije površine li zid za njihovo mesto.

Napomene

Osveženje u domu se najviše vidi u dnevnoj sobi. Lepota je u oku posmatrača, a detalji su definitivno ono što čini razliku.
Close
Sva prava su zadržana © 2021
Close