Dukley – crnogorski dragulj na sunčanoj padini

za prave hedoniste
Ovde se luksuz oseti u vazduhu. Ovde ćete poželeti da se probudite svako jutro i popijete kafu na terasi sa pogledom na more. Da probate najukusnija jela u restoranu na obali mora. Da čujete cvrkut ptica i zvuk talasa. Da uživate svim čulima.

HOTEL DUKLEY, april 2024. godine

U predsezoni leta volim da posetim mesta koja se nalaze na obali mora, temperatura u aprilu i maju je idealna za uživanje na suncu i u prirodi. Hotel Dukley, smešten na sunčanoj padini okružen zelenilom, pravi je dragulj crnogorske obale. Sa svojih pet zvezdica, ovaj hotel nudi izuzetan smeštaj u luksuznim apartmanima koji su savršeno integrisani u prirodno okruženje, pružajući gostima osećaj privatnosti i ekskluziviteta. Svaki apartman je dizajniran tako da maksimalno iskoristi predivan pogled ka plavetnilu mora, što dodatno obogaćuje iskustvo boravka.

Restoran  hotela specijalizovan je za morsku hranu i nudi izvanredan izbor sveže ribe. Jela su pripremljena s maštom i veštinom, a svaki zalogaj je praznik za čula. Iz restorana se pruža spektakularan pogled na obalu i privatnu plažu hotela, što ugođaj čini još nezaboravnijim. Restoran poseduje ozbiljnu kartu vina, pa ovde možete probati najkvalitetnije etikete. Od srpskih etiketa savetujem da ovde probate Erdevik Novela, jer ovaj Sauvignon Blanc samo ovde možete probati. Imala sam priliku i da probam specijalitete iz novog menija MODERN MEDITERRANEAN FOOD CONCEPT, preporuka je Rossini Beefsteak i taljatele sa tartufima i parmezanom. Ukoliko se probudite u vili, obavezno iskusite čari room service doručka, a kako je sve to izgledalo:

Usluga u hotelu Dukley je na visokom nivou. Osoblje je predano i pažljivo, teži da ispuni sve zahteve gostiju s osmehom i profesionalnošću. Bilo da je reč o pomoći oko organizacije izleta i aktivnosti ili samo o brzom servisu u sobi, gosti se mogu osloniti na efikasnu i ljubaznu uslugu.

Spa centar u hotelu Dukley pruža jedinstveno iskustvo koje se pamtI, a sklopu spa centra nalazi se i teretana i pilates. Meni je ovde relax masaža najviše prijala, uživala sam svake sekunde. Sve je usmereno ka tome da se sva čula ugode.

Hotel Dukley je idealno smešten za one koji žele da istraže okolinu i urone u lokalnu kulturu, jer se do starog grada može stići pešice za samo 20 minuta. Šetnja do grada je posebno prijatna jer vodi putićem koji se proteže pored same obale. Šetnja ili džoging do starog grada postaje tako ne samo prilika za posetu kulturnim znamenitostima, već i prilika za opuštanje i povezivanje s prirodom.

Sve u svemu, Dukley nije samo mesto gde se odmara, već destinacija koja obogaćuje dušu, nudi vrhunsku kulinarsku avanturu i pruža nezaboravan pogled koji se pamti dugo nakon povratka kući.

Do sledećeg viđenja! Ocena 10/10

Close
Sva prava su zadržana © 2021
Close