Trikovi kako da svom domu dodate notu luksuza i stila

Bonus savet
Odredite temu svog životnog prostora i dodajte detalje koji su diskretni, a opet u vezi sa temom.

Da li želite da upotpunite svoj dom i ne znate odakle da počnete? Postoje jednostavni i jeftini načini na koje možete učiniti da vaš dom izgleda luksuznije i elegantnije. Imajte na umu da vam nije potrebna nijedna od ovih stvari da biste imali lep, funkcionalan dom, i sasvim je u redu ako ne želite da  uradite bilo koji od saveta! Ali, ako ste zainteresovani za stilizovaniji dom i želite da naučite načine na koje možete lako da nadogradite svoj prostor, nastavite da čitate.

Kako dodati svom domu luksuz i stil

Luksuz i stil se ogleda u detaljima. Uz nekoliko praktičnih trikova ćete uspeti da u potpunosti promenite izgled svog životnog prostora.

Uputstvo

 • Izbegavajte nameštaj iz iste kolekcije:
  Ako želite da vaš dom izgleda luksuznije i elegantnije, izbegavajte setove nameštaja iz iste kolekcije. Odgovarajući setovi nameštaja su generalno datirani i zaista im nedostaje kreativnost i inspiracija. Da biste podigli svoj prostor, izaberite nameštaj koji je kohezivnog stila, ali nije identičan. Iznenadili biste se koliko dobro naizgled različite stvari mogu da rade zajedno i koliko to može poboljšati izgled vašeg doma.
 • Raščistite bespotrebnu dekoraciju:
  Svi skupljaju sitnice i dodatke tokom godina, ali ako ih ima puno izloženih, to će pojeftiniti izgled vašeg prostora. Ako zaista želite da nadogradite dizajn i dekor svog doma, razmislite o smanjenju malih dodataka. Umesto toga, zamenite ove predmete sa nekoliko velikih komada. Ovo će odmah učiniti da se vaš dom oseća elegantnijim, luksuznijim i manje ometajućim.
 • Birajte zanatsku i unikatnu dekoraciju:
  Iako je masovno proizvedena dekoracije jeftina i dostupnija, unikatna dekoracija će vašem domu dati luksuznu notu. Možete pronaći ručno rađenu dekoraciju po pristupačnim cenama kod malih biznisa, a na taj način ih i podržati da nastave sa kreiranjem svoje umetnosti.
 • Dodajte kontrast:
  Dodavanje kontrasta je trik koji većina dizajnera koristi za podizanje izgleda prostora. Dodavanje kontrastnih elemenata stvara mnogo vizuelnih interesa u vašem domu, a on samo izgleda luksuznije i luksuznije. Crni akcenti su trenutno u trendu i stvaraju moderan izgled kada se koriste u uglavnom neutralnoj prostoriji.
 • Razmišljajte o malim stvarima:
  Ako želite da ukupna atmosfera vašeg doma bude luksuzna i elegantna, morate razmišljati o malim stvarima. Razmislite o nadogradnji svakodnevnih stvari koje se mnogo koriste, posebno kada imate goste. Stvari kao što su čaše, tanjiri, posuđe za serviranje, podmetači, posude za sapun, peškiri za ruke, itd. Sve su to detalji koje možete lako da podignete. Izaberite sofisticirane i elegantne predmete koji su kohezivni i koji odgovaraju dekoru u vašem domu. Oslobodite se kičastih, neusklađenih i zaista starih, pohabanih komada. Zapamtite, ne morate da trošite mnogo novca da biste dobili luksuzan izgled.
Close
Sva prava su zadržana © 2021
Close